ホーム > 開かれた神社 > Sunday 21th of May! Children Sumo(English)

開かれた神社

2017年 5月 15日(月)

■ Sunday 21th of May! Children Sumo(English)

<<Wanpaku Sumo (Children Sumo)>>
On Sunday 21th of May, Wanpaku Sumo Tournament is held at Tanashi Jinja. There will be many stalls crowded with people. Wanpaku Sumo is operated by local Junior Chamber, Inc. (JCI) nationwide with principal goals of training mind and body of children and promoting their health. Through Sumo, they can learn civility and caring mind. The children will spiritually grow as they experience the first victory or defeat on the clay of sumo ring. Win or lose, we grown-ups should applaud their efforts and watch their bouts kind-heartedly. Anyone is welcome to watch the tournament, so please come and see how seriously the children wrestle.